Ольга Фреймут показала фото зі старшою донькою

Відома українська екс-ведуча «Ревізора» Ольга Фреймут рідко показує свою родину у соціальних мережах. Проте цього разу ведуча поділилася знімком зі своєю старшою донькою.

Зіркова учасниця проекту «Танці з зірками» Ольга Фреймут виховує трьох дітей: найстаршу донечку Злату, народжену від шлюбу з британцем Нілом Мітчеллом, і молодших сина Валерія та доньку Євдокію, народжених у шлюбі з продюсером “Нового каналу” Володимиром Локотко.

Днями зірка виклала у мережу фото зі своєю старшою донькою Златою Мітчелл. Фото зроблене у зіркової родини вдома. Ведуча і її донька сидять на дивані, а Ольга Фреймут обнімає Злату за плечі. До того ж сукні у них в одній кольоровій гамі, що підкреслює гармонію у відносинах між мамою та донькою.

У підписі під фото учасниця «Танців» зазначила, що «Ми зі Златою плануємо її майбутнє. Дочка знає, чого хоче. А я поруч, щоб підтримати обдарованість». Також екс-ведуча відмітила, що хоче дати дітям гарну освіту, яка б не суперечила їхнім покликанням. Жінка розповіла, що планує відправити Злату на навчання за кордон.

Під знімком і коментарем зіркової мами відразу розгорілася дискусія стосовно того, що ніхто не хоче лишатися в Україні і позиції ведучої щодо неукраїнської освіти її доньки.деякі прихильники стали на захист Ольги Фреймут і її позиції, аргументувавши це тим, що наша країна не дає можливостей для отримання якісної освіти і мати високий рівень життя. І, звичайно, деякі підтримали учасницю «Танців з зірками» в тому, що можна мати дві батьківщини і однаково їх любити. Хоча деякі не сприйняли репліку Ольги Фреймут про те, що її донька «британка і може мати дві Батьківщини».

Зауважимо, що Злата Мітчелл, якій зараз 14 років, активно займається танцями і створила власний бренд одягу. Він вказує на самостійність дівчини і її внутрішній «стержень». Таким чином дівчинка показала мамі, що знає чого хоче в житті. А Ольга Фреймут пообіцяла донечці допомагати їй у всьому і підтримувати всі її починання і прагнення.

Нагадаємо, що найстарша донька екс-ведучої «Ревізора» та «Інспектора  Фреймут» Злата Мітчелл народилася у Великобританії, а її батько британець. Тож, по факту, у дівчини дві Батьківщини.

Схожі статті