Володимир Дантес і Надія Дорофєєва 6 років у шлюбі: коли пара планує заводити дітей та як їх хоче назвати

Зіркова пара співаків щаслива у шлюбі, проте Надя ще не поспішає до лав молодих матусь. Коли знаменитості ощасливлять прихильників гарною звісткою?

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва 6 років, як одружені. До цього пара зустрічалася 4 роки. А познайомилася пара випадково у потязі. Відтоді їх спілкування переросло у справжнє кохання, а згодом у гучне весілля.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва ошелешили соцмережі безсоромним фото
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва.

Надія згадує, що спершу чоловік не звертав на неї уваги, але потім заради жарту сказав, що одружиться з нею. Дуже швидко пара почала жити разом. Буквально на першому тижні знайомства.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Заміж Дорофєєву Дантес покликав у прямому ефірі на радіо, але пишне свято молодята не влаштовували через те, що спочатку обидва не мали високих гонорарів за свої концерти. Офіційно стали чоловіком та дружиною зірки лише у 2015 році.

Володимир Дантес поскаржився на характер Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес  – чоловік Наді Дорофеєвої

Чому у пари досі немає дітей?

Якщо Настя Каменських не раз заявляла про те, що мріє про сина чи доньку, то інша подружка Потапа – Надія, навіть словом не обмолвилася.

У 2020 році артисти зізналися, що просто не готові до того, щоб стати батьками. Володимир заявив, що вони ще самі діти. Крім цього, знаменитості зараз дуже зайняті своєю кар’єрою. Обом хочеться, аби дитина побільше проводила часу з татом і мамою, а не з нянею, поки батьки будуть на гастролях.

Втім, подружжя не відкидає можливості обзавестися нащадками. Обидва вважають, що коли темп їхнього життя стане повільнішим, то можна буде і попіклуватися про майбутніх малюків.

Схожі статті