Влад Яма забрав дружину та сина з України: заради чого відомий хореограф проміняв батьківщину на чужі краї?

Влад Яма повідомив фанатам, що вже покинув Україну з сім'єю.

Влад Яма — великий любитель танців, спорту, автомобілей та подорожей. Жодному з цих хобі знаменитий хореограф ніколи не зраджує. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно фігурують усі ці захоплення, на які зірка не шкодує власного часу. Згодом ці речі змогла полюбити і його дружина Лілія, яка завжди складає йому компанію. Скоріш за все незабаром ми побачимо, як і їхній спільний Леон не може жити без цих чотирьох речей.

Влад Яма забрав родину з України

Нещодавно у власному мікроблогу Влад Яма сповістив підписників про те, що він з родиною вже покинули кордони України.

Справа в тому, що хореограф святкує день народження і за традицією хоче зробити це поза межами батьківщини. Відомо, що більш за все зірка обожнює проводити час у Флориді. Втім, це задоволення не з дешевих, і коли зіркова родина потрапляє до штату, вони проводять там щонайменше три неділі. Тож цілком імовірно, що Влад обрав країну поближче та подешевше.

Влад Яма опублікував фото у літаку, який прямував до Флориди.

Більшість користувачів мережі впевнені, що вибір родини Яма впав саме на Туреччину, адже зараз там знаходиться половина українського шоу-бізнесу. Однак, знаменитість наполегливо тримаю інтригу, щоб мати ще один привід поповнити власний блог та привабити аудиторію. До речі, настільки щасливі фотографії Влад Яма робить тільки з подорожей. Що каже про щирість хореографа, коли він захоплюється черговою пригодою.

Сподіваємося, що знаменитість весело проведе час, добре відсвяткує день народження та поділиться враженнями з фанатами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.