Лідія Таран потрапила до лікарні: телеведуча записала звернення прямо з палати, у якому розповіла всі деталі

Лідія Таран повідомила про свою госпіталізацію з лікарняного ліжка.

Останнім часом Лідія Таран як ніколи активно використовує соціальні мережі. Можливо на це вплинули пандемія та карантин, а можливо телеведуча змінила свої пріоритети. Так, нещодавно підписники зірки навіть дізналися, що вона була госпіталізована.

Лідія Таран потрапила в лікарню

Нещодавно на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, з яких стало відомо, що зірка програми новин знаходиться в одній із столичних лікарень. Що саме сталося зі здоров’ям телеведучої невідомо. Втім, Лідія зазначила, що відходить від наркозу. Про це каже й орфографія тележурналістки, яка як ніколи у житті була погана. Що каже про хворобливий стан зірки.

Скріншоти сторінки Лідії Таран, яка розповіла підписникам про свій стан з лікарняного ліжка.

“Довго думала, як провести сьогоднішній ранок, і вирішила провести його в клініці. По-перше, спиш довше, по-друге, наркоз стали дуже хороші. Відчуваю себе чудово. Класно втратила два кіло води, тепер нарешті можу випити кави” , – повідомила знаменитість.

Вже через декілька годин вона опинилася вдома у компанії своєї доньки від стосунків з Андрієм Доманським Василиною. Дівчина приїхала з походу, і зі слів зіркової матері, втратила багато зайвої ваги. Сама Лідія похизувалася тим, що лікарі нарешті дозволили їй пити кофе. Зірка побажала усім міцного здоров’я і насолоджувалася компанією доньки.

Нагадуємо, що Василина — позашлюбна дитина Андрія Думанського, який декілька років жив з Лідією Таран. Згодом телеведучий проміняв обраний цю на іншу жінку, з якою і побрався. Василина підтримує зв’язок з батьком, а ось Лідія з колишнім майже не бачиться.

Схожі статті