Балерина Катерина Кухар зізналася в проблемах зі здоров’ям: важка хвороба наздогнала після народження дітей

Українська прима-балерина Катерина Кухар розповіла про проблеми зі здоров'ям, з якими вона стикнулася після народження дітей.

Катерина Кухар щаслива в шлюбі з прем’єром Національної опери Олександром Стояновим. Незважаючи на те, що разом вони вже більше 10 років, офіційними чоловіком і дружиною танцюристи стали у вересні 2019-го.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Балетна пара виховує двох дітей – сина Тимура і дочку Анастасію. Причому первістка суддя “Танців з зірками” народила не від Стоянова, а від іншого чоловіка, однак до моменту появи хлопчика на світ вони розійшлися. Якраз тоді Катерина і зустріла Олександра. З перших місяців життя він замінив малюкові рідного батька, а пізніше заявив, що хоче ще одну дитину. Так в їхній родині і з’явилася дочка.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми

Мало хто знає, що у Кухар могло б бути троє дітей, але на пізніх термінах вона втратила найпершу дитину – дівчинку. У неї не відкрилися легені. Після важкої втрати Катерина навіть хотіла покинути балет. До життя її повернула педагогиня, яка запропонувала їй зіграти роль Джульєтти.

Оскільки героїня нашої сьогоднішньої статті одночасно і балерина, і двічі мама, їй було важко приймати своє нове тіло після пологів. Через це зірка неодноразово стикалася з післяпологовою депресією:

“Ти в перший раз коли народжуєш, ти не розумієш, що буде з твоїм тілом потім. Ти дивишся в дзеркало, ти дивишся на те, що сталося з твоїм балетним тілом, ти не розумієш, чи зможеш ти повернути собі ту форму, яка в тебе була. А для наш зовнішній вигляд – це 50% успіху”.

Катерина Кухар у Світському житті
Катерина Кухар у Світському житті

Крім того, відновлювати фігуру Катерині доводилося в досить стислі терміни, оскільки якби вона не з’явилася на сцені всього через три місяці після пологів, на неї чекав би великий штраф.

Схожі статті