Юрій Горбунов та Катерина Осадча вперше показали обличчя сина Івасика, який мріяв залишатися невідомим

Аудиторія нарешті побачила, як виглядає єдиний спільний син Каті Осадчої та Юрія Горбунова.

Про близькі стосунки Юрія Горбунова та Катерини Осадчої аудиторія хоча і підозрювала, але дізналася дуже неочікувано. Коли пара вирішила зробити свої романтичні відносини публічними, телеведуча вже знаходилася на останніх термінах вагітності. Через декілька місяців на світ з’явився первісток Юрія Горбунова — Івасик Горбунов.

Дитина, яка обрала непублічний образ життя

Декілька років тому Катя Осадча і Юрій Горбунов заявили про те, що не збираються показувати свого сина ні шанувальникам, ні пресі. На їхнє рішення вплинуло бажання поважати особисті межі дитини, а також її не єбажання бути публічною персоною. Так, Івасик сам не захотів, щоб на нього дивилися чужі люди. І здавалося, що зіркове подружжя збирається притримуватися цієї позиції.

Як виглядає Івасик Горбунов?

Скріншоти сторінки Юрія Горбунова. На фотографії зліва добре видно обличчя дитини.

Нещодавно на особистій сторінці Юрія Горбунова з’явилася фотографія, на якій добре видно, як виглядає Івасик. Хлопчик повернувся обличчям на камеру, коли чекав на маму, а телеведучий, чи то з необачності, чи то спеціально, опублікував світлину. Тепер уся країна зможе впізнати зіркову дитину, якщо зустріне її на вулицях Києва. Цікаво, чи зробив це Юрій зі згоди своєї дитини, або ж це сталося це випадково?

Нагадуємо, що стосунки Юрія Горбунова та Катерини Осадчої почалися приблизно 5 років тому. Телеведучий на той час був одружений, саме тому вирогідніше за все зірки і приховували свої стосунки. У Катерини Осадчої також підростає старший син від першого шлюбу Ілля. В цьому році хлопець закінчив школу і збирається вступати до європейського вузу.

Схожі статті