Колишня дружина Дзідзьо скинула з себе усе зайве та показала, що він втратив: “Таку жінку треба кохати”

Співачка Славія, яка є колишньою дружиною відомого українського виконавця Дзідзьо, захопила шанувальників своєї розкішною фігурою на новому фото.

Навесні цього року Михайло та Ярослава Хома повідомили про розлучення після 20 років стосунків. У численних інтерв’ю Славія розповідала, що чоловік не вірив в її талант, не хотів заводити з нею дітей, і навіть натякала на невірність з його боку. Сам Дзідзьо намагається не коментувати ситуацію, але з його вуст прозвучало, що проблеми в шлюбі почалися ще давно. Пара зрозуміла, що тривати так далі не може під час локдауну, коли ні у кого з них не було можливості втекти на роботу.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Частина прихильників впевнена, що провина за розлучення лежить на Олі Цибульській. Вся справа в тому, що в якийсь період кар’єри вони з Дзідзьо підтримували образ закоханих. Публіка це запам’ятала і почала трактувати по-своєму. Ольга дивується подібним чуткам і стверджує, що вони з Михайлом лише хороші друзі і куми, не більше.

Оля Цибульська публічно звернулася до колишньої дружини Дзідзьо
Оля Цибульська, Дзідзьо та Славія

Відволіктися від проблем в особистому житті співакові допомогли зйомки фільму. Але і Ярослава теж не сумує. Зараз вона особливо активно розвиває свою сторінку в Інстаграмі, де регулярно публікує свіжі фото і відео.

На цей раз на сторінці Славії з’явився кадр, зроблений під час відпочинку – вона засмагала на сонці в одних лише плавках і сонячних окулярах:

“Коли лежу на сонечку, я не читаю книжку, не розмовляю по телефону… Я спостерігаю за природою, вслухаючись в її ультразвуки, і відчуваю себе в моменті… А ще, я пишу вірші до своїх майбутніх пісень…”, – пише молода артистка.

Коментатори захоплюються красою Ярослави і дивуються тому, яку жінку Дзідзьо втратив:

  • “Дзідзьо натер очі Цибульською та втратив зір і мізки”;
  • “Ви дуже красива! Виглядаєте на 25 років і на всі 100%!”;
  • “Краса… Побільше фото. Таку жінку потрібно кохати”.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті