Бебі-бум на 1+1: вагітні Марічка Падалко, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші ведучі сколихнули мережу

На телеканалі 1+1 працює рекордна кількість улюблених українцями телеведучих, які не залишають телеглядачів надовго, навіть йдучи в декрет.

Обличчя героїнь нашої сьогоднішньої добірки знає вся країна, а ось якими вони були під час вагітності, бачив не кожен.

Марічка Падалко

Марічка тричі мама, причому єдиною запланованою і усвідомленою дитиною був первісток Міша, про що ведуча ТСН розповідала в одному зі своїх інтерв’ю. Вся справа в тому, що в першому досить тривалому шлюбі Падалко завести дітей не вдалося.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Саме тому після того, як Марічка нарешті таки стала матір’ю, то була впевнена, що легко вагітніти – це не про неї. Так на світ з’явилися ще дві дочки Маша і Катя.

Наталія Мосейчук

Сувора на екрані Наталя в життя любляча дружина і турботлива мати двох синів Антона і Матвія. Свою другу вагітність Мосейчук приховувала до останнього, та й так уміло, що навіть допитливі глядачі нічого не запідозрили.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Неля Шовкопляс

Позитивній ведучій “Сніданку з 1+1” пощастило за один раз стати мамою двійні. Було це ще до того, як Неля взагалі потрапила на телебачення, тому в положенні шанувальники бачили її не на екранах, а лише на архівних фото.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс

Катя Осадча

Ще одна багатодітна мама добірки Катя Осадча спеціально вагітність від глядачів не приховувала, але при цьому досить довго ніяк не коментувала зростаючий живіт. Зараз зірка “Світського життя” та її чоловік Юрій Горбунов готуються до появи другої спільної дитини, стать якої тримають в секреті. Для Каті це буде вже третій спадкоємець.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Ольга Фреймут

На момент другої вагітності незаміжня інспектор Фреймут деякий час тримала інтригу та навіть для зйомок обирала об’ємні вбрання, аби не видати таємницю.

Друга вагітність Ольги Фреймут
Друга вагітність Ольги Фреймут

Особистість батька вона теж приховувала, втім, пізніше розкрила усі карти – ним виявився нинішній чоловік телезірки Володимир Локотко. Зараз у пари вже двох спільних дітей, а свою старшу дочку Злату Ольга народила від британця Ніла.

Схожі статті