|
12.07.2021 17:44

Як звучить голос Камалії без фонограми та автотюну: співачка не посоромилася сама показати чесне відео

Співачка Камалія давно блистає на українській естраді. Почуйте, як насправді звучить голос прославленої артистки.

Камалія з юних років невпинно працювала над своїм вокалом. Вона була учасницею багатьох музичних конкурсів, має нагороди та працює над випуском нових кліпів та хітів.

Камалія

Зіркову кар’єру їй допомагає будувати її мама – Інна Шмаренкова. Жінка спершу возила юну доньку на конкурси, а згодом стала її продюсеркою.

Камалія з мамою

Через пандемію, у Камалії, як і в інших зірок концертна діяльність стала на паузу. Та вже зараз артистка почала радувати своїх прихильників новими виступами. Співачку запросили виступити на міжнародному фестивалі бардівської пісні.

Вихід зірки на сцену зафільмували, а Камалія показала відео у своєму Інстаграмі:

“Мої земляки запросили мене заспівати на щорічному міжнародному фестивалі авторської, бардівської пісні. Чудовий вийшов вечір”, – натхненно написала знаменитість.

Вийшла на сцену Камалія у жовто-гарячій довгій сукні. Співала іноземною, а також рідною мовою. Балету на цей раз не було, але хореографії додала зірка самостійно. У коментарях її прихильники високо оцінили талант жінки:

  • “Розумниця, красуня талановита! Виступ класс!!”
  • “Божественно!!! Супер!!!! Камалія спасибі за насолоду, перше виконання це взагалі” БОМБА. Мурашки по шкірі”
  • “Молодець, красуня, талант, браво”
  • “Красуня, браво”

Не соромиться Камалія співати і під простий акордеон. Зірка опублікувала відео з вечірніх посиденьок, де виконала просто так для душі “Пісню по рушник”.