Джанабаєва поклала око на брата Валерія Меладзе? Сєдокова вказала на жінку, про яку пліткують в шоу-бізнесі

Анна Сєдокова вирішила змити з себе звинувачення преси.

Скандал, який розвернувся на початку весни через звинувачення музичного продюсера Констанин Меладзе в харассменті, не вщухає досі.

Якщо не Анна Сєдокова, то хто?

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

На цей раз масла у вогонь підлила колишня дружина брата композитора Ірина Меладзе. Вона заявила, що одна з колишніх солісток популярного гурту “ВІА Гра” влаштовувала на Костянтина “полювання” і всіляко домагалася добитися його уваги. При цьому, імені підступної спокусниці Ірина не розкрила, натякнувши лише на те, що сьогодні та – багатодітна мама.

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

З досить прозорого опису шанувальники зробили висновок, що колишня дружина Валерія Меладзе про 38-річну Анну Сєдокову. Мати трьох дітей була в складі групи в 2002-2004 роках.

Анна має іншу думку

Анна, почувши звинувачення Ірини, не дала себе в образу і в категоричній формі відповіла Меладзе.

“Я б попросила Ірину все ж назвати ім’я дівчини, так як, сподіваюся знехотя, вона все ж завдала удару і по моїм дітям, і по моїй родині. Я зараз не єдина колишня учасниця і багатодітна мати прекрасної групи “ВІА Гра”. Ви б погуглити перед тим, як згадувати моє ім’я в такій сумнівній історії”, – розповідає Анна.

За її словами, вона пішла з колективу дуже давно і намагалася не ворушити минуле і не згадувати тих, з ким працювала. Свої думки з приводу того періоду співачка виклала в автобіографічній книзі, правда, як з’ясувалося, все вона сказати не зважилася. Відомо, що іншою багатодітною учасницею гурту є Альбіна Джанабаєва. Якщо це так, то це пояснює, чому Ірина та Анна не наважуються назвати ім’я дівчини.

Схожі статті