У Даші Квіткової відійшли води, пологи вже почалися: “Мчимо на найголовнішу зустріч в житті”

Герої дев'ятого сезону "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова ось-ось стануть батьками. У Даші відійшли води.

Ця закохана пара стала першою, хто не просто продовжив відносини, але і побудував сім’ю поза проектом. Вже більше року Добринін і Квіткова одружені, а цієї зими подружжя повідомили про майбутнє поповнення в родині.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Микита Добринін та Даша Квіткова

Сьогодні, 13 липня, Даша народжує, про що вона повідомила на особистій сторінці в Інстаграм:

“У нас дуже пунктуальний хлопчик. Відійшли води, ми виїхали в пологовий будинок. Спроба номер два. Вдих і видих. Мчимо на найголовнішу зустріч в нашому житті (замітку робила вчора о 23:00 ночі, коли ми виїхали з дому)”, – написала майбутня матуся.

Зараз Квіткова знаходиться на 40 тижні вагітності, тому все йде за планом. Варто зазначити, що переможниця 9-го “Холостяка” є блогеркою, тому усіма подробицями життя дівчина залюбки ділиться зі своєю мільйонною аудиторією.

Ім’я свого первістка закохані поки що приховують, але не для того, щоб зробити з цього великий секрет, а тому що вони його ще не вибрали:

“У нас є 4 імені, які нам подобаються. Хочемо побачити нашого малюка, щоб точно визначитися з тим самим”, – відповіла Даша на запитання підписника.

Скріншот з Інстаграму Даші Квіткової
Скріншот з Інстаграму Даші Квіткової

Також у Квіткової поцікавилися, що вона робитиме з одягом для вагітних. Відповідь доволі інтригуюча:

“У мене особливо немає одягу для вагітних. Дві пари лосин та джинси залишу для наступної вагітності”.

Скріншот з Інстаграму Даші Квіткової
Скріншот з Інстаграму Даші Квіткової

До речі, якраз до появи першого спільного сина Добринін і Квіткова нарешті переїхали у власний будинок, де вони довгий час робили ремонт. За словами Даші, саме через ремонтні роботи останні тижні вагітності видалися стресовими.

Схожі статті