Екс-холостячка Ксенія Мішина поїхала на відпочинок з імпозантним депутатом: а як же коханий Еллерт?

Головна холостячка країни Ксенія Мішина здивувала шанувальників в мережі новими кадрами, на яких показала, з ким вирушила на відпочинок.

Ксенія Мішина відома українцям в першу чергу як акторка “Кріпосної”. Але якщо широкої популярності роль в серіалі їй не принесла, то після виходу на екрани реаліті шоу “Холостячка” все змінилося. Там висхідна зірка зустріла своє кохання, яким став комік і сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт.

Після фіналу парі доводилося довгий час ховатися і не показуватися на публіці разом, що було досить складно, оскільки вони з’їхалися практично відразу. Пізніше в спільних інтерв’ю Ксенія зізнавалася, що симпатія до Еллерта спалахнула на самому початку, тому продовжувати зйомки в проекті було нелегко, як і приймати знаки уваги від інших учасників.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Втім, зараз закоханим вже нічого не заважає проявляти почуття, що вони регулярно і роблять. Але з такою ж регулярністю Ксюша і Саша турбують шанувальників чутками про розставання. Час від часу вони відписуються одне від одного в Інстаграмі, що тут же помічають найуважніші фоловери.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

На цей раз Мішина не стала приховувати, що вирушила на відпочинок з “депутатом”. Але переживати нема про що, оскільки так вона назвала свого сина Платона, який сидів на задньому сидінні машини з важливим виразом обличчя в сонячних окулярах. Еллерт нікуди не подівся – він вів ту саму машину.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Акторка побажала підписникам хорошого дня і повідомила, що вони втрьох їдуть на море. Практично сімейна поїздка, не вистачає тільки дочки Олександра Еліни, з якою Ксенія знайшла спільну мову швидко й легко.

Схожі статті