Душевний біль, що ніколи не вщухає: Василь Вірастюк, Софія Ротару та інші зірки, які поховали своїх коханих

За білосніжними посмішками та обкладинками глянців приховується біль, винести який здатен не кожен.

Софія Ротару

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

У 2001 році Софія Михайлівна втратила єдиного чоловіка, за яким була заміжня усе своє життя. Разом з Анатолієм вони працювали, жили, відпочивали та творили. У шлюбі народився лише один хлопчик Руслан — який назвав своїх дітей у честь батьків. Навіть зараз онучка Софії Михайлівни каже, що у родини високі сімейні стандарти, тому вона хоче вийти заміж як її бабуся.

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк. Фото взято на просторах мережі.

Свою першу дружину Василь Вірастюк втратив під час відпочинку на горнолижному курорті. Жінку накрило лавиною. Спортсмен намагався почати життя спочатку та одружився вдруге. Втім, доля не дала йому можливості насолодитися сімейним життям: його друга дружина потрапила в автомобільну катастрофу і впродовж довгих років залишалася інвалідом.

Тіна Кароль

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Про драматичне минуле поп-діви Тіни Кароль знає уся країна. Співачка втратила коханого чоловіка через рак шлунку. У пари залишився єдиний спільний син Веніамін, який допомагав співачці триматися за життя і не здаватися. Завдяки цій драмі народилося багато хороших пісень.

Ірина Круг

Ірина та Олександр Круг

Ірина Круг була врятовано своїм чоловіком Михайлом під час озброєного нападу на них у власному будинку. Її чоловік навіть посміхався, коли відправився на операцію. Втім, звідти він вже не повернувся. Родину намагалися просто пограбувати, але зараз мережу гуляє без чуток, що ціллю бандитів будо залякати співака. Ірина досі не може повірити, що її коханий помер. Через 20 років вона все одно згадує про нього і сумує.

Схожі статті