|
13.07.2021 20:00

Анастасія Приходько наважилася на відвертість: зірка розповіла чесно про стосунки з Костянтином Меладзе

Анастасія Приходько після зізнання Ані Лорак не стала розповідати про свої стосунки з братами Меладзе. Про скандал почали забувати, але Настя повідала історію.

Анастасія Приходько тривалий час співпрацювала з братами Меладзе. З Костянтином створювалися композиції, а з Валерієм записала спільний хіт.

Анастасія Приходько виконує хіт з Валерієм Меладзе

Коли після того, як на програмі “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим Ані Лорак розповіла про те, що Костянтин пропонував їй розширити спектр стосунків, Приходько вирішила не засуджували Меладзе.

Ані Лорак була абсолютно щира перед камерами.

Та виявляється, для Насті взаємини з Костянтином Меладзе все ще лишаються болючою темою. У програмі “Слава+” співачка привідкрила завісу.

Зірка наголосила, що Євробачення, яке вона пройшла з Костянтином Меладзе, для неї стало справжнім пеклом. Та всім своїм болем артистка все одно не готова ділитися:

“Я розповім, коли я вже буду в похилому віці. Тому що зараз це все розцінять як хайп. А ось коли всі зрозуміють, що ні піаритися, ні хайпувати я не хочу, тоді усвідомлять, що сказане — правда. Мені було дуже боляче і дуже прикро… Це болюча для мене тема”, — заявила співачка.

Нагадаємо, що окрім Ані Лорак заявила про харасмент з боку Костянтина Меладзе ще й Оля Полякова. Співачка підтримала свою колегу та щиро сказала, що вірить кожному слову поп-діви, адже і сама ледь не опинилася у схожій ситуації.

Зазначимо, що й інші учасниці гурту ВІА “Гра” розповідали, що умови роботи у колективі райськими назвати не можна було ні тоді, ні зараз.