Іван Дорн вперше показав свою дружину: вивів на червону доріжку Каннського кінофестивалю 2021

Популярний український співак Іван Дорн вже давно насолоджується статусом люблячого чоловіка і турботливого батька.

Івана Дорна можна віднести до тих зірок, які не дають пресі ніяких коментарів з приводу особистого життя. Проте, відомо, що у 2013 році артист одружився на своїй однокласниці Анастасії Новіковій. Спільні знімки з другою половиною виконавець залишає для себе і ніколи не публікує в особистому Інстаграмі. Втім, нарешті таки Іван вийшов у світ з коханою. Зробив він це на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 2021.

Так, Дорн був помічений на головному заході зі світу кіно разом з дружиною Анастасією, яка обрала для виходу чорну шовкову сукню з незвичайним верхом і туфлі-човники.

На фестиваль Іван прибув в компанії колег-акторів по фільму Кирила Серебреннікова “Петрови в грипі” – Чулпан Хаматової, Юлії Пересільд, Юрієм Борисовим і Юрієм Колокольниковим. Для співака це вже не перша кіноробота, але перший вихід в Каннах, тому кохана дружина стала для нього підтримкою.

Іван Дорн на Каннському кінофестивалі
Іван Дорн на Каннському кінофестивалі

До речі, пара виховує двох дітей – шестирічну дочку Василину і п’ятирічного сина Ваню. Сам себе Дорн називає суворим татом, завдяки чому вдома завжди порядок:

“Коли діти поїли, вони кажуть: “Дякую”, самі ставлять посуд на місце, прибирають самі, пилососять і навіть підлогу миють. Заздалегідь перед школою роблять домашнє завдання. Це не тільки моя відповідальність. Це заслуга моєї дружини, нашої родини, бабусь, дідусів”.

Донька Івана Дорна
Донька Івана Дорна

Також Іван розповідав раніше, що вони з Анастасією прищеплюють спадкоємцям любов до музики з дитинства:

“У мене музична родина. Моя дружина теж займалася музикою, у неї є музична грамота, вона дуже класно грає, читає з аркуша на фортепіано, у неї і у наших дітей хороший музичний смак”.

Саме тому артист поставив перед дітьми обов’язкову задачу – навчитися грати на якомусь інструменті. Вибору “так” або “ні” у них немає, але вони можуть вибрати самі, яким буде музичний інструмент.

Схожі статті