(Фото) З ким живе і хто оточує телеведучу Надію Матвєєву? Стало відомо, чим займається її таємний син

Надія Матвієнко - ведуча, яка має багато таємниць. Зокрема тривалий час вона не наважувалася розповісти про свою родину.

Незмінна ведуча “Все буде добре” дарує під час кожної появи у кадрі щиру посмішку глядачам. Надія під час роботи у проекті співчувала, ділилася своїми історіями з глядачами, та поза шоу про себе розповідати подробиці не дуже любить. Втім, їй все одно не вдалося приховати свого сімейного життя.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Син Надії Матвєєвої

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Сина зірки звуть Владислав. Він вже скоро буде святкувати свій 30 ювілей. Надія завжди відгукалася про нього, як про дуже самостійну та незалежну людину. Знаменитість підкреслювала, що її дитина не цуралася ніякої роботи, щоб почуватися вільно: навіть на автомийці працював Влад. Щоправда, дуже скоро така праця виявилася не до душі молодику.

Коли хлопцю ще було 22 роки, він продовжував розвивати свою кар’єру, хоча й грошей не вистачало на те, щоб проживати окремо від матері.

У 2014 році артистка розповідала, що їй вдалося познайомитися з тодішньою дівчиною Владислава. Зустріч з Яною (так звати обраницю сина Матвєєвої) сталася випадково, але зірка не влаштовувала їй смотрин, адже потенційна невістка їй дуже сподобалася.

Як склалися стосунки у її сина надалі з цією дівчиною – невідомо.

Цікаво, що ні слова не каже Надія Матвєєва про батька своєї дитини. Відомо, що ведуча була двічі заміжньою. Та родинне життя не складалося, крім цього, зірці хотілося творити та бути поміченою, а не розбиратися з дрібними побутовими справами.

Схожі статті