Олександр Еллерт вперше показав свою маму: як виглядає майбутня сверуха Ксенії Мішиної, яка чекає на онуків

Переможець першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт показав шанувальникам свою маму, яка може стати свекрухою Ксенії Мішиної.

Відносини Саші і Ксюші зав’язалися на очах у всієї країни в проекті “Холостячка”, куди зірка серіалу “Кріпосна” вирушила шукати кохання. На заздрість усім скептикам, які не вірять в любов на екрані, Мишина зустріла свою другу половину саме в реаліті. Нею став сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт.

Пара ділиться своєю ідилією в стосунках чи не кожен день. Вони вже давно живуть разом, а нещодавно закохані навіть зробили парні тату в вигляді сердець.

Не можна не відзначити, що батьками і Мішина, і Еллерт встигли стати. Правда, поки що не разом. Від минулих відносин у Ксенії є син Платон, у Олександра ж в першому шлюбі народилася дочка Еліна. Діти тепло прийняли обранців своїх батьків, а також подружилися між собою.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Про появу в майбутньому спільних спадкоємців герої “Холостячки” теж замислюються. Вони мріють про близнюків, тільки не можуть зійтися у їх статі – актриса хотіла б дочок, тоді як комік “обирає” синів. Навіть планами на весілля пара ділилася з шанувальниками. Одне відомо точно – традиційним воно не буде.

До слова, з мамою Ксюші Саша вже знайомий, у них є і спільні фото, а ось екс-холостячка з майбутньою свекрухою Оленою особисто ще не бачилася.

Олександр Еллерт з Ксенією Мішиною, її сином і мамою
Олександр Еллерт з Ксенією Мішиною, її сином і мамою

Причина в тому, що жінка живе на Донбасі, куди на даний момент немає можливості приїхати. Але у себе в Інстаграмі Еллерт вже показував матір, коли відповідав на питання підписника про те, чи рада вона відносинам сина з Мішиною:

“Звичайно рада. Цвіте і пахне”, – написав тоді Олександр.

Мама Олександра Еллерта
Мама Олександра Еллерта

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.