Параліч, інвалідність та зрада коханого: як склалася доля акторки серіалу “Тетянин день” Анни Снаткіної?

Телесеріал "Тетянин день" став гарним дозвіллям для багатьох українок. Подивіться, як склалася доля скромниці Тетяни - Анни Снаткіної.

У серіалі “Тетянин день” режисери показали долю двох дівчат-тезок. Одна – проста Тетяна, яка звикла у житті покладатися лише на себе, інша Тетяна – розбещена донька багатія. Обидві спочатку були подругами, але згодом почали змагатися за прихильність чоловіка.

Тетянин день

Анні вдалося на екрані віртуозно відтворити образ дівчини, яку доля випробовує на міцність. Це не дивно, адже акторка на початку свого творчого шляху пережила неабиякі муки: під час навчання у театральному, майбутня зірка травмувала спину. Лікарі закували її у корсет, але наполеглива Снаткіна їздила на пари на таксі, лежачі на задньому сидінні авто.

Лікарі пророкували їй інвалідність, але дівчина одужала і продовжила займатися улюбленою справою.

Зрада коханого

Життя підготувало Анні ще одне випробування. П’ять років вона була разом з коханим до тих пір, поки не дізналася про його зради. Пішла від чоловіка і тривалий час була самотньою. Згодом доля їй подарувала зустріч з резидентом Comedy Club Віктором Васильєвим.

Анна Снаткіна з чоловіком

Разом з шоуменом Анні вдалося побудувати міцну родину. Подружжя виховує маленьку доньку. Народилася дівчинка у пари у 2013 році.

Цікаво, що після зйомок у фільмі “Пушкін. Остання дуель” акторці приписували роман з Сергієм Безруковим. Та насправді між артистами були лише робочі стосунки. Снаткіна досі пригадує, що завдяки партнеру по майданчику змогла багато чому навчитися.

Схожі статті