Аллі Пугачовій байдуже на смерть екс-чоловіка Стефановича, який зробив її зіркою: “Змушував мене худнути!”

Від Алли Борисівни чекали сліз та душевних слів, яких вона, на подив фанатів, яких вона для них пошкодувала.

Відомий російський кінорежисер Олександр Стефанович, який помер від коронавірусу 13 липня, був другим чоловіком Алли Пугачової. Він так і не встиг налагодити стосунки зі своєю колишньою дружиною за життя. Після розлучення він доволі часто розповідав про стосунки зі співачкою, яку зробив справжньою зіркою.

Справжня причина розлучення

Алла Пугачова з другим чоловіком Олександром Стефановичем

Якось Олександр зізнався, чому вони розлучилися. За часів їхнього подружнього життя Стефанович зайнявся її сценічним образом.

“Тому весь час примушував Аллу працювати над собою. Коли ми познайомилися, їй було 26 років, а коли розлучилися, було 30. Вона була в такому розквіті своєму жіночому. У когось конституція така, як у Соні Ротару, а хтось повинен тримати себе в формі. Коли Алла кидала палити, у неї починала збільшуватися вага. Це особливість організму така. Вона з цим боролася”, — розповідав сам режисер.

Коли ж подружжя знову опинилися в РАГСі, але вже для того, щоб розлучитися, суддя дала час на роздуми, зазначивши, що для розірвання шлюбу потрібні дуже серйозні підстави.

“Алла тоді розлютилася:” Які підстави? Він наді мною знущався! Він мене худнути змушував”, — процитував колишню Стефанович.

Втім, спільне минуле не змусило Аллу Пугачову переступити через себе та сказати декілька слів про покійного. Примадонна проігнорувала трагедію.

Алла Пугачова та Олександр Стефанович
Алла Пугачова та Олександр Стефанович

До речі, після численних інтерв’ю Стефановича сама Алла Борисівна якось натякнула, що її черговий колишній чоловік помітно перебільшує своє значення в її кар’єрі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.