Спливла сімейна таємниця Тіни Кароль – поп-діва майже не спілкується з батьками: “У нас різний світогляд”

Поп-діва української естради Тіна Кароль неохоче подробицями особистого життя, проте приховати абсолютно все від багатотисячної публіки неможливо.

Тіна Кароль народилася в невеликому містечку Оротукан Магаданської області, згодом сім’я перебралася в Івано-Франківськ. Батьки зірки інженери, маму звати Світлана Андріївна, тата – Григорій Самуїлович. Але Тіна, хоча насправді вона не Тіна Кароль, а Таня Ліберман, не єдина дитина в родині. Також у неї є старший брат Станіслав.

Родина Тіни Кароль
Родина Тіни Кароль

Оскільки робота артистки здебільшого зосереджена в столиці, то і з рідними на злеті кар’єри вона бачилася не так часто. З приходом великого успіху і слави виконавиця перевезла батьків ближче до себе в Київ, та й після цього бачитися частіше вони не стали. Причина криється далеко не в одному лише завантаженому гастрольному графіку:

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд”, – розповідала Тіна в інтерв’ю програмі Зірковий шлях.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Певною мірою саме тому всі важливі рішення в житті Кароль приймає самостійно, не радячись з матір’ю і батьком:

“Ми давно завели правило – я з ними рідко раджуся, бо все одно зроблю так, як вважаю за потрібне”.

Так було і коли зірка вирішила відправити єдиного сина Веню на навчання до Англії. Дитина вже давно живе та вчиться в Лондоні, додому ж хлопець навідується на канікулах. Спочатку бабуся і дідусь Веніаміна були ошелешені рішенням знаменитої дочки, проте їм нічого не залишалося, крім як змиритися з цим.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Син у Кароль з’явився в шлюбі з нині покійним Євгеном Огіром. Він був для неї не тільки продюсером, але і другою половиною. Детальніше про те, як смерть коханого чоловіка вплинула на життя і творчість Тіни, дивіться в наступному відео:

Схожі статті