Ані Лорак не витримала розлуки з Муратом: одразу ж повернулася до чоловіка в Київ після концерту за кордоном

Відома українська співачка Ані Лорак зачастила з поїздками до Києва, де зараз живе її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу.

Серйозних стосунків у житті Ані Лорак було не так багато. Принаймні, відомих публіці. Першим чоловіком поп-діви був її продюсер Юрій Фальоса, з яким вона прожила близько 8 років в цивільному шлюбі. А ось під вінець Кароліну повів турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу.

Закохані зіграли пишне весілля, незабаром після чого стали батьками прекрасної дочки Софії. Здавалося, все у них ідеально – міцні відносини, чудова дитина, життя в розкоші. Але насправді шлюб виявився не безхмарним. Одного разу папараці застали Мурата в компанії незнайомки, що співачка коментувати публічно не стала. Втім, згодом саме зради підштовхнули Лорак до розлучення у 2019-му після 10 років разом. Дочка залишилася жити зі знаменитою мамою, хоча колишньому артистка не стала забороняти спілкуватися з Сонею.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією

Після розставання Ані зав’язала відносини з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом. Шанувальники все чекали, коли ж обранець покличе поп-діву заміж, проте з часом вони перестали виходити в світ разом, зате Налчаджиоглу навпаки зачастив з’являтися з колишньою дружиною на світських заходах.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою на презентації пісні Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою на презентації пісні Кіркорова

Спочатку вони відвідали всією сім’єю презентацію нової пісні Філіпа Кіркорова, а потім в мережу потрапили кадри, на яких Лорак і Мурат романтично танцювали під пісню “Я люблю тебя до слез”. Разом з тим, найуважніші фанати помітили на безіменному пальці зірки каблучку з величезним каменем, що породило цілу хвилю чуток про возз’єднання пари.

Ані Лорак з каблучкою
Ані Лорак з каблучкою

Масла у вогонь підливає і те, що Ані Лорак з дочкою все частіше відвідує Київ, де вони раніше жили всією сім’єю. Так, буквально днями артистка брала участь у музичному фестивалі в Санкт-Петербурзі, але не минуло й доби, як вона повернулася в українську столицю, судячи з її Інстаграму.

Ані Лорак про виступ на фестивалі у Санкт-Петербурзі
Ані Лорак про виступ на фестивалі у Санкт-Петербурзі
Ані Лорак повернулася у Київ
Ані Лорак повернулася у Київ

Налчаджиоглу в цей час проводить робочі зустрічі з чарівною асистенткою – донечкою Софією. І що б це значило?

Мурат Налчаджиоглу з Софією
Мурат Налчаджиоглу з Софією

Більше цікавих подробиць з особистого життя Ані Лорак дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті