Немолодий мільйонер підніс онуці Софії Ротару розкішний букет посеред вулиць Нью-Йорку: щастить з нареченими

Софія Євдокименко насолоджується у стосунках зі Ждановим.

Єдина онучка Софії Ротару, прекрасна Софія Євдокименко зараз проживає щасливі дні у світовій столиці бізнесу, місті Нью-Йорку. Саме там їй вдалося побудувати кар’єру моделі та блогера. Дівчина активно веде власний мікроблог та демонструє користувачам мережі, як саме їй вдається підтримувати свою красу. Варто відмітити, що дівчина дійсно дуже цікава аудиторії.

Скоро весілля

Як відомо, у Софії Євдокименко є наречений — Денис Жданов. Хлопець веде бізнес і навіть відмітився у списку Forbes. Стосунки з мільйонером у Софії почалося відносно нещодавно, через невеликий проміжок часу після розставання з не менш бідним французом. Не дивлячись на серйозність їхнього роману, єдина онучка Софії Ротару не поспішає до РАГСу.

Денис світиться на особистій сторінці дівчини доволі рідко, а коли з’являється, то завжди з романтичним підтекстом. Як наприклад, нещодавно дівчина опублікувала, як Денис крокує до неї з розкішним букетом квітів по вулиці Нью-Йорка, поки та сидить у не менш розкішному автомобілі. Наречений моделі сів у свою автівку та підніс коханій подарунок.

Скріншоти сторінки Софії Євдокименко.

Нагадуємо, що дівчина довгий час проживала у Лондоні разом з батьками та рідним братом Анатолієм. Втім, останній рік вона провела сама у Нью-Йорку, де живе разом з обранцем. Наскільки успішна у Софії кар’єра моделі судити важко, адже дівчина має дохід не тільки від модельної діяльності. Варто відмітити, що зіркова бабуся не поспішає видавати єдину онучку заміж. За словами Софії Ротару, у них в родині доволі великі сімейні стандарти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.