Хвора на COVID Олена Шоптенко розповіла про свій стан

Олена Шоптенко – відома хореограф та учасниця проекту «Танці з зірками» розповіла як це хворіти на коронавірус.

Олена Шоптенко вже другий тиждень поспіль знаходиться на самоізоляції у зв’язку з коронавірусом. Саме через нього Олена та її партнер по «Танцях» Олег Винник пропустили вже другий ефір проекту.

Днями хореограф поділилася з підписниками як почувається і які стадії вона вже пройшла. Також у дописі під фото Олена Шоптенко зазначила, що вона чемпіонка звіту з ГРВІ і кожного року хворіє на всі можливі інфекції та віруси. За словами самої хореографині, вона все звикла переносити на ногах.

Але, захворівши на ковід, все сприймається інакше. Також Олена Шоптенко розповіла через що проходить за відсутності смаку та запаху. Як розповідає сама зірка, вона спершу вважала, що не відчуває запахів, бо запшикала ніс. Згодом перестала відчувати смак продуктів і орієнтується виключно на консистенцію.

 

 

Прихильники не пройшли повз допису і  побажали своїй улюблениці швидкого одужання. А деякі поділилися своїм досвідом перенесення вірусу.

Також тиждень тому Олена Шоптенко виклала пост про те, що таки захворіла на коронавірус і підписала його в дещо жартівливій манері: «Коли я кричала, що нічого не хочу, а хочу поні і бути принцесою, я не таку корону мала на увазі. Але все це не жарти! Бережіть себе, будь ласка!». Хореограф подякувала підписникам за підтримку та побажання швидкого одужання.

 

 

Прихильники Олени Шоптенко побажали їй швидкого одужання та повернення на проект. За їхніми словами, без їхньої з Олегом Винником пари танці вже не танці. Дехто з підписників зазначив у коментарях, що «Виходить, танці повинні закрити на карантин?))) і всіх на самоізоляцію?» і висловили припущення, що «не здивуюся якщо до останнього ефіру всі захворіють на «ковід». У дискусії також говорили, що там ні про яку соціальну дистанцію не може бути й мови.

Нагадаємо, що 5-й ефір «Танців з зірками» пара Олени Шоптенко та Олега Винника пропустили через позитивні тести партнерів. Наразі вони на самоізоляції і лікуються вдома.

Схожі статті