(Відео) Стало відомо, якою Тіну Кароль востаннє побачив Євген Огір: того фатального дня була, як богиня

Тіна Кароль 8 років тому стала вдовою. День, який для Євгена Огіра став останнім співпав з концертом його дружини. Співачка виступ не скасувала.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра вражає: вона віддавала все, щоб врятувати чоловіка від хвороби, а він, відчуваючи скорий кінець все одно відправив кохану до шанувальників. Кілька років потому, зірка буде згадувати, що чоловік завжди хотів бачити її усміхненою та радісною.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

28 квітня 2013 року не стало Євгена. Рак шлунку забрав сильного та міцного, на перший погляд, чоловіка. У день, коли сталося горе Тіна пішла виступати… У мережі збереглися кадри того, як переживає утрату співачка на сцені.

Зняв артистку телеканал “Інтер”. Зірка виступала у чорному мереживному костюмі з відкритою спиною. Носила тоді Тіна платиновий блонд середньої довжини.

Тіна зібрала всю волю у кулак, аби не подати вигляду, що її родині твориться горе. Вона гідно виконувала композицію, але видно, що на очах у зірки сльози…

Тіна Кароль

Після останнього куплету, де Тіна співає, що їй не станеться всього життя для того, щоб сказати: “Кохаю”, вона закрила обличчя руками та перервала пісню.

Тіна Кароль

У який момент дізналася співачка, що її коханого не стало, до чи після концерту – невідомо. Наступні всі дні Тіна буде вчитися жити без Євгена. Та чорна смуга у її житті не скінчиться – через 40 днів після кончини чоловіка, з життя піде його батько. Свекор Кароль буде тяжко переживати втрату сина.

Зараз серед родичів Євгена Огіра лишилася його матір та син від першого шлюбу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.