Юрій Горбунов розсекретив свої заробітки: 10 тисяч доларів за вечір. Катя Осадча вийшла заміж дуже вдало

Популярна українська телепара Юрія Горбунова і Каті Осадчої є однією з найбільш високооплачуваних на вітчизняному телебаченні.

Зараз Катя Осадча та Юрій Горбунов готуються до довгоочікуваного поповнення. Вагітна ведуча програми “Світського життя” перестала ховати свій живіт, судячи з якого пологи вже не за горами. Для їх родини це буде друга дитина.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином

Шоумен, звичайно, розуміє, що з черговим збільшенням в сім’ї заробляти доведеться більше, але в нинішній час про такі заробітки, які були у нього раніше, можна тільки мріяти. Так, в YouTube-шоу “Зе Інтерв’юер” Юрій Горбунов розповів про найбільший гонорар у своєму житті:

“За вечір 10 тисяч доларів. Це було приватне день народження. Воно дуже сильно розтягувалося в часі. Це не було, типу там, з шостої до одинадцятої. Це називається “Вызов с продлением”. Вже такі часи минули, зараз такі гроші за просто так ніхто не платить. І це, напевно, правильно, що пройшли ці шальні штуки, тому що все має свою ціну”.

Юрій Горбунов у Зе Інтерв'юєр
Юрій Горбунов у Зе Інтерв’юєр

Проте, як одного з найвідоміших артистів в країні, чоловіка Каті Осадчої регулярно запрошують на корпоративи. Впізнаваності Горбунову додали телепроекти, які він вів і веде – “Підйом”, “Танці з зірками”, “Голос країни” та багато інших. До речі, саме на “Голосі” зародилося кохання Катерини і Юрія, незважаючи на те, що до цього вони були знайомі 10 років, а то й більше.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Також на рахунку Горбунова більше 20 ролей у фільмах і серіалах, а в “Скаженому весіллі” і “Великих Вуйках” він не тільки знімається, але ще є креативним продюсером. Схоже, будь-яка робота шоумену в радість, тому з сімейним бюджетом проблем немає.

Схожі статті