Чому Сергій Притула зненавидів Ольгу Фреймут, з якою колись був нерозлучним: подробиці нерозділеного кохання

Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан були нерозлучними, а потім все пішло шкереберть…

Їхні стосунки здавалися чимось більшим, ніж простою дружбою. Ольга Фреймут та Сергій Притула не тільки були ідеальними партнерами, вони були ще й ідеальними друзями — могли жартувати з будь-якої теми, не цуралися одне одного, не ображали, поважали особистий простір кожного та знаходили час на іншого навіть поза камерами та попри велику зайнятість. Однак, починаючи з 2013 року їхні стосунки почали стрімко псуватися.

Як Ольга Фреймут образила Сергія Притулу?

Конфлікт розпочався з того, що Ольга Фреймут покинула новий канал та Сергія Притулу прямо напередодні зйомок шоу. Телеведучий залишився без партнерки. Оля раптом вирішила таки залишитися на каналі і сповістила про це співведучого, а потім, як ні в чому не бувало,  таки назавжди пішла з компанії.

Згодом Оля намагалася звернутися до Сергія через телебачення, адже він не брав слухавки. Фреймут зізналася йому у коханні і попросила відповісти на дзвінок.

Сергій Притула та Ольга Фреймут.

Втім, не цей випадок поставив остаточну крапку в їхніх стосунках. У 2017 році Сергій Притула привітав колишню партнерку з днем народження. Та в свою чергу, зі слів телеведучого, вирізала середину і опублікувала відеоролик наче показуючи, що колишній друг помирав від нерозділеного кохання до неї. Після цієї витівки Ольги Сергій не захотів спілкуватися з нею. Телеведучий був серйозно ображений і не зрозумів такого вчинку.

Можливо, при умові, що Фреймут до цього не підвела б друга, він би зміг зрозуміти невдалий жарт зірки. Але судячи з усього, довіра Сергія була вичерпана і він вирішив покінчити з цим.

Схожі статті