Годуюча Катерина Репяхова потягнулася до чарки: “Мама буде наливку”. Як відреагував Віктор Павлік?

Катерина Репяхова рівно місяць тому стала матір'ю, але вже на відпочинку її побачили з чаркою у руці. В чому справа?

Катерина Репяхова та Віктор Павлік 15 червня стали батьками. Народився довгоочікуваний та бажаний син Михайлик. Йому зірковий батько навіть присвятив пісню-колискову.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Зараз Катя весь свій час присвячує маляті. Проте, і про себе не забуває. Жінка артиста подорожує і зараз проводить час на Закарпатті. За словами Репяхової зміна місця перебування найкращим чином допомагає їй не впасти у після пологову депресію. Всі свої пригоди висвітлює блогерка на сторінці свого Інстаграму.

Одну цікаву сторіз вирішила опублікувати Катерина. Вона опублікувала відео, присвячене місцевій західноукраїнській наливці.

Блог Катерини Репяхової

“Мама буде наливочку”, – написала дружина Віктора Павліка.

Відео з чаркою можна б було назвати провокуючим, враховуючи те, що зараз Катя ще годує маленького сина. Та, як виявилося, чарочка була приготовлена для її матері. Річ у тім, що допомагає доглядати немовля саме мама Репяхової.

Для жінки спеціально пара зняла квартиру неподалік від себе.

Мама Катерини Репяхової

Катерина Репяхова, бувши вагітною, навіть полетіла на відпочинок разом з мамою. Жінки добре проводили час.

Сама ж Катя зараз веде дуже здоровий спосіб життя: вона правильно харчується та не дозволяє собі шкідливих звичок. Все для того, аби маленький Михайлик ріс здоровим. Сьогодні вона нагадала всім підписниками, що вже місяць є людинка, для якої вона – мама.

Схожі статті