Тіна Кароль, Олег Винник та інші зірки, які співали, коли їх близькі помирали: зі сцени поїхали на похорон

Життя - непередбачуване. Ми ніколи не знаємо, де нас зустрінуть драматичні звістки. Декого з зірок про кончину близьких повідомили під час виступу.

Неможливо передбачити, який стрес може пережити людина, коли втрачає свого близького. Хочемо представити вам підбірку зірок, які дізналися прямо на сцені про те, що їх батько/матір/чоловік померли. Неймовірно сильні духом знаменитості.

Олег Винник

47-річний артист вже не має ні батька, ні матері. Коли він їхав на концерт у Тернопіль, його представник вже знав про те, що мама, Ганна Яківна, померла, так і не дочекавшись виступу сина. Лише перед виступом наважилися сказати про це співаку. Олег особисто вирішив не скасовувати концерт.

Пам’ятник матері Олега Винника

Тіна Кароль

Євген Огір вже був при смерті, коли відправив свою дружину виступати на концерті. Тіна під час виконання свого репертуару не стрималася і розплакалася. Вона вже знала, що коханого немає.

Тіна Кароль

Алла Пугачова

У 1986 році Примадонна давала концерт у Куйбишіві. Її покликали до телефону, яким повідомили, що її мама Зинаїда Архипівна померла. Співачка не одразу зрозуміла, що сталося і пішла на сцену.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Дмитро Нагієв

Шоумену потрібно було виходити на сцену вокального шоу. Він навіть не підозрював, що перед самими зйомками йому подзвонить брат та скаже, що їх матері не стало у живих. Для Дмитра було справжнім випробуванням зібрати всю волю та піти у кадр.

Дмитро Нагієв

До речі, схожа історія трапилася і з закордонним актором Арнольдом Шварценеггером. Він не зміг проститися з батьком, адже не хотів підводити прихильників, які його очікували.

Схожі статті