Вагітна Настя Каменських більше не соромиться свого животика: щаслива майбутня мама готує Потапу сюрприз

Настя Каменських знову підігріла чутки про свою вагітність. Усі деталі у статті.

Серед шанувальників творчості Насті Каменських вже не один місяць пліткують про її стан. Так, подейкують, що співачка нарешті вирішила подарувати коханому чоловікові Потапу дитину. Якщо це так,то у продюсера народиться другий малюк.
Варто відмітити, що Настя Каменських ніколи не говорила про те, що не мріє стати матір’ю, а навпаки — співачка сама воліє народити первістка. Втім, з тих чи інших причин цього досі не сталося.

Настя Каменських вагітна

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій співачка постала у приталеній жовтій сукні, яка дуже підкреслила її випираючий животик.

Свою публікацію вона присвятила конкурсу, по результатам якого мала зробити подарунки своїм шанувальникам. Деякі підмітили, що сюрприз також чекає і на Потапа.

Скріншот коментаря на сторінці Насті Каменських.

Нагадуємо, що Настя Каменських та її чоловік, продюсер Потап одружилися два роки тому у київському лісі. Про весілля стало відомо з мікроблогів знаменитостей, у яких вони і зробили сенсаційне зізнання. Скільки років зірки перебували у стосунках до події досі невідомо. Повідомляється, що справжнє весілля відбулося набагато раніше у Лас-Вегасі. Також варто згадати, що у 2013 році до рук журналістів вперше потрапили кадри з романтичного рандеву, головними героями стали якого Настя та Потап. Того ж року Олексій розлучився з першою дружиною Іриною Горовою, у шлюбі з якою народив сина Андрія. За словами колишніх, вони не пробували любовних стосунках вже два роки до офіційного розриву.

Схожі статті