Ані Лорак показала, з ким живе та просинається вранці після чуток про роман з колишнім: дочка Софія не проти

Ані Лорак сколихнула мережу новими фотографіями зробленими у ліжку.

Не так давно Ані Лорак зізнавалася, що знаходиться у стані закоханості. Співачка не стала приховувати, що не самотня і в неї вже є обранець. Це інтерв’ю стало причиною того, що журналісти та звичайні глядачі вирішили, що артистка скоро вийде заміж. Адже на безіменному пальці російської поп-діви красувалася діамантова обручка. Однак, новин про весілля або заручини поки що не з’являлося.

З ким просинається Ані Лорак?

Ані Лорак продовжує інтригувати своїх фанатів і не розповідає, ким зайнято її серце. Замість того, щоб показувати романтичні фото з коханим, вона ділиться в мережі постільними фото зі своїм псом по кличці Тоша.

Скріншот сторінки Ані Лорак.

Артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі  Інстаграм кадр з улюбленою твариною, який вона підписала одним словом: “Коханий!”.

Варто відмітити, що за офіційними даними зараз співачка проживає у Підмосков’ї з єдиною донькою від шлюбу з Муратом Налчаджиоглу Софією, їхнім улюбленцем та штатом послуги. Після скандального відео за участі співачки та її колишнього обранця, де вона тонула в його обіймах, у пресі стали проговорювати про можливе воз’єднання пари.

Архівне фото Ані Лорак  та Мурата Налчаджиоглу
Архівне фото Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Втім, навіть після спільного відпочинку у Туреччині обидва замовчують реальний стан справ. Що насправді відбувається в особистому житті Кароліни залишається таємницею.

Нагадуємо, що деякий час тому співачка розповідала про свої стосунки з Сергієм Лазарєвим і зізналася, що нічого окрім дружби їх не пов’язує. Співачка не стала заперечувати той факт, що вони дуже підходять одне одному, але роману в них ніколи не було. Варто додати, що у пресі також ходять теорії, що Сергій я представником ЛГБТ-суспільства.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.