Юля Зайка помстилася Михайлу Заливако за його вибір. Дівчина вівсю зізнається в коханні іншому: “Люблю”

Юлія Бельченко не надто засмутилася через поразку на проекті і бере від життя все.

Поразки на проекті “Холостяк” не завжди давалися учасницям просто. Деякі лили сльози та згадували неприємні речі роками після фіналу шоу. Можливо справа у токсичній атмосфері, яка інколи буває на зйомках, можливо справа саме у нерозділеному коханні. Варто відмітити, що Юлія Бельченко була саме тою учасницею, яка постраждала і від одного, і від іншого. За словами Зайки, вона не змогла відкрити своє серце Михайлові через токсичність дівчат.

Юлія Бельченко успішно забула Холостяка

Поки Михайло Заливако та Анна Богдан намагаються побудувати своє життя поза стінами проекту, Юлія Бельченко відпочиває разом з друзями у сонячній Албанії. Дівчина обожнює подорожувати і не приховує, що має достатньо грошей для свого хобі.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій, на яких Юля показує свій відпочинок та зізнається у коханні до міста, в якому перебуває.

Якщо дівчатам необхідно зрозуміти, як треба відходити від важкого розриву з коханими, то їм варто побачити саме сторінку Юлії Бельченко.

Нагадуємо, що Юлія покинула проект перед фіналом, але була повернена холостяком. В результаті перемоги вона все одно не побачила, так як Михайло обрав Анну Богдан. Дівчина була дуже засмучена, адже через психологічний тиск не могла пояснити холостяку, що відбувається на проекті та як її цькують інші дівчата. З іншої сторони Заливако намагався достукатися до дівчини, але скоріш за все йому просто не вистачало ефірного часу.

Схожі статті