Лідія Таран розповіла про всіх дітей від Андрія Доманського: шестеро на двох та усі копія тата (ФОТО)

Колись телеведуча Лідія Таран і шоумен Андрій Доманський були парою, і хоч це вже давно в минулому, дещо їх пов'язує досі.

Андрій і Лідія познайомилися ще в нульових, а звела їх робота на телебаченні. Вільні від відносин і амбітні молоді люди сподобалися одне одному, тому між ними досить швидко спалахнув роман, результатом якого стало народження спільної дочки Василини.

5 років Таран і Доманський прожили в цивільному шлюбі. Їх пару вважали чи не прикладом для наслідування – обидва працюють в одній сфері, не виносять сварок з хати, будують сім’ю. Саме тому новина про розставання була як грім серед ясного неба.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Шоумен чесно зізнався, що пішов з родини, після чого Лідія зберігала мовчання майже рік, оскільки і сама не очікувала такого. Як виявилося, Андрій повідомив їй про це першого січня 2010-го – далеко не кращий подарунок від Діда Мороза:

“На останньому етапі наших відносин і після їх закінчення у мене були серйозні проблеми з самооцінкою. Думала: “Боже, як же я неправильно жила, раз усі ці роки будувала сім’ю, і в 32 отримала стусана, який показав мені, що конструкція мого життя рухнула вмить!”. Після розриву я схудла на дев’ять кілограмів – у мене не було апетиту, нічого не хотілося”, – розповідала ведуча “ТСН” в інтерв’ю журналу Viva.

Андрій Доманський та Лідія Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

До речі, для Таран не було таємницею, що до неї у Доманського народилося двоє дітей в першому шлюбі, а вже після Лідії – ще двоє від нинішньої дружини Юлії, до якої, як подейкують, він і пішов. Але в цілому у Андрія шестеро спадкоємців, включаючи пасинка.

Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої донечки

З Василиною шоумен підтримує зв’язок настільки, наскільки це можливо, при цьому Лідія не перешкоджає їхньому спілкуванню – вони виховують доньку разом. Але телеведуча не приховує: дитина – єдине, що у них є спільного з моменту розставання.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною
Доньки Андрія Доманського
Доньки Андрія Доманського, Василина сидить ззаду у білій футболці

Схожі статті