Зірки, які все життя носять статус “майбутньої мами”: Настя Каменських, Наталя Могилевська, Руслана та інші

Підбірка зіркових майбутніх мам, яким досі не вдалося дати життя малюку.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Майже весь свій час Наталя Могилевська присвячувала розвитку творчої кар’єри. А коли артистка забажала мати дітей, було надто пізно. Зараз знаменитість не приховує, що бажає стати матір’ю настільки, що розглядає можливість всиновлення дитини з притулку. Втім, співачка підходить до питання з усією відповідальністю і не може зробити цього без підходящого чоловіка. Новину про вагітність артистки чекають як журналісти, так і звичайна публіка, але шанс на те, що це відбудеться згасає з кожним днем.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Насті Каменських вже 34 роки, що вже не мали для майбутніх пологів. Раніше у співачки не було обранця від якого вона могла народити спадкоємця, зараз коханий є, але певно немає необхідного ресурсу. Настя стверджує, що хоче дитину, але поки що Господь не дає.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Руслана Лижичко була б прекрасною мамою, але щось завадило зірковій парі народити первістка. За якої причини зірка не може реалізувати своє бажання залишається невідомим. Зараз співачка проживає в екобудинку, займається бізнесом і благочинністю. Вони з чоловіком змогли побудувати сімейне геіздечко за відсутності дітей і зробити сірі дні яскравими без дитячого гаміру.

Співачка Йолка

Співачка Йолка
Співачка Йолка

Співачка довгий час притримувалася думки (і можливо продовжує притримуватися), що материнство не для неї. Йолка прекрасно вміє налагоджувати спілкування з дітьми, але не може уявити себе у ролі жінки, яка буде вимушена робити це кожного дня.

Схожі статті