Чому Тетяна Литвинова пішла з “МастерШеф”? Зірка розповіла про завершення своєї кар’єри на телебаченні

Тетяна Литвинова була яскравою зіркою кулінарного проекту. Та її кар'єра швидко закінчилася на телебаченні.

“МастерШеф” подарував Україні нових знаменитостей: Ектора Хіменеса-Браво, Миколу Тищенка та Тетяну Литвинову. Вона була суддею багато сезонів поспіль, дарувала мудрість та жіночу ніжність проекту. Давайте розберемося, чому зірка пішла із шоу.

Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищегко, Тетяна Литвинова
Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищенко, Тетяна Литвинова

Тетяна – рестораторка з досвідом. У неї в Одесі був власний заклад, яким вона керувала багато років. Також знає добре зірка кулінарну справу. 6 років присвятила Литвинова проекту “МастерШеф”. Виявилося, що після 9 сезонів канал відмовився з нею продовжувати контракт. Вдалося знайти дуже зворушливу публікацію-прощання Тетяни зі своїми прихильниками. Покинула відома рестораторка шоу у 2019 році.

“І це, як ви зрозуміли, пост про те, що я не буду суддею на “МастерШеф-9”. “Все Буде Добре” і “Все Буде Смачно” закрили. Мій контракт з СТБ закінчився і Ми вирішили його не продовжувати. Час йде, умови змінюються, люди і можливості залишаються”, – написала відома білявка.

Які стосунки склалися у Тетяни Литвинової з колегами?

Екс-суддя “МастерШефу” завжди гарно відгукалася про свою роботу у шоу. Свої знімальні дні вона називала дверима в новий цікавий світ. Також Литвинова відзначала, що за час зйомок буквально породичалася з усіма причетними до кулінарного шоу, особливо рідними їй стали команди, які працювали з великим ентузіазмом.

Цікаво, що на кастинг, з якого почалася медійна кар’єра жінки, Тетяна прийшла за порадою подруги.

Схожі статті