Лілію Ребрик довели до сліз під час зйомок шоу: хто образив життєрадісну телеведучу та з якої причини?

Заплакана Лілія Ребрик злякала фанатів своїм виглядом. Хто довів до сліз телеведучу?

Робота на телебаченні вимагає неймовірних зусиль не тільки коли сюжет сумний та доводить до сліз, але й коли твій партнер любить пожартувати. Так, нещодавно Лілія Ребрик поділилася відеороликами, на яких постала у доволі незвичному емоційному стані.

Лілія Ребрик розплакалася під час ефіру

Скріншоти сторінки Лілії Ребрик.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram в розділі stories з’явилася нарізка з відеороликів, на яких Лілія Ребрик постала з заплаканими очима та тремтячими голосом. Разом зі знаменитістю знаходилася візажистка, яка намагалася врятувати ситуацію, адже макіяж Лілії почав стрімко псуватися.

Поки робітниця активно працювала над обличчям Ребрик, та все ніяк не могла заспокоїтися. Виявилося, що до цього стану її довів телеведучий Анатолій Анатоліч. Справа в тому, що шоумен настільки вдало пожартував, що його колега просто не могла стриматися і почала сміятися аж до сліз. Тож телеведуча вирішила поділитися атмосферою та власними емоціями, і показала, до якого стану інколи її доводить Анатолій.

Варто відмітити, що знаменитість просто квітне на очах. Після відпочинку Лілії Ребрик вдалося добре схуднути і зараз вона активно публікує різноманітні фотографії у купальниках та літніх образах. Нагадуємо, нещодавно ми розповідали про те, як Ліля Ребрик пошкодила свою ногу, а її коханий чоловік Андрій Дикий, з яким вона познайомилася на зйомках шоу “Танці з зірками”, прийшов спеціально на роботу до коханої, щоб носити її на руках по студії.

Схожі статті