Дружини, які існують лише на словах: кого приховують Олег Винник, Андрій Доманський, Степан Казанін та інші

Є окрема категорія зірок, які спеціально не діляться подробицями свого особистого життя. Дізнайтеся чому так.

Ще у минулому сторіччі, американські продюсери придумали такий хід: щоб не втрачати артисту свою цільову аудиторію, йому не потрібно розповідати про родину та стосунки. Зараз таку тактику використовують представники бойз-бендів. В Українському шоу-бізнесі є також достатньо зірок, які не люблять поширювати інформацію про своє особисте життя.

Олег Винник

Головний вовк країни не любить розповідати про свій сімейний стан. Раз, в інтерв’ю Каті Осадчій, співак заявив, що у нього є дружина і сам він вже давно не проживає. Щоправда, імені обраниці розкривати не став. Фанати підозрюють, що його жінка – це бек-вокалістка Таїсія Сватко. Інколи до неї він не може стримати почуттів навіть на сцені.

Олег Винник обійняв Таїсію Сватко

Андрій Доманський

Відомий ведучий був одружений тричі. Прихильники добре знали про його стосунки з Лідією Таран, але про нинішню дружину відомо зовсім мало. Її звати Марина і з жінкою Андрій познайомився на шоу “Хто проти блондинок?”. Тривалий час зірки живуть разом.

Андрій Доманський
Андрій Доманський

Степан Казанін

Відомий гуморист виявляється у шлюбі вже 27 років. Кохану Наталію довгий час приховував від сторонніх очей. Лише минулого року наважився поділитися сімейною світлиною з дружиною та дітьми. Користувачі помітили, що чоловік з дружиною візуально мають спільні риси.

Жінка за фахом дизайнерка, дуже любить свого обранця. Навіть одного з синів назвала на честь коханого.

Схожі статті