Леся Нікітюк в елегантному образі зробила важливе повідомлення на шляху до церемонії: “Сьогодні весілля!”

Леся Нікітюк, знаходячись в автомобілі, повідомила неймовірну новину.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк — є бажаною та розкішною нареченою. Втім, поки що серйозних потенційних чоловіків, які претендують на її руку та серце, немає. Зірка з цього приводу не засмучується, але постійно вимушена заспокоювати і родичів, і фанатів.

Леся Нікітюк повідомила про весілля

Скріншоти сторінки Лесі Нікітюк.

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, який зірка відзняла, знаходячись на задньому сидінні автомобіля. У відео йдеться про сьогоднішнє весілля, яке святкують певно клієнти або ж подруга телеведучої.

Знаменитість привітала майбутнє подружжя, побажала їм кохання, щастя та здоров’я, а також підписала публікацію, як “команда нареченої”. Тобто, Леся сьогодні виступить або в ролі дружки, або в ролі ведучої на святі. Імовірніше за все, вона буде саме ведучою, адже поспішає на вечірню програму. На превеликий жаль зірка показалася лише у вечірньому макіяжі та з прикрасами, але сукню не встигла одягнути.

Сподіваємося, що дуже скоро ми зможемо порадіти і за саму телеведучу, яка нарешті повідомить про власне весілля.

Нагадуємо, що Леся веде доволі таємничий образ життя і про її обранців нічого невідомо. Телезірка перебувала у тривалих стосунках з сусідом, який проживав в тому ж самому домі, де знаходилася її квартира. Нікітюк навіть розповідала, що справа йде до весілля, але раптом плани змінилися, а пара була вимушена порвати відносини. Леся не вважає за потрібне розповідати, ким же був таємничий коханець, і вирішила більше не згадувати цю історію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.