|
16.07.2021 23:06

Чим живе молодша донька Сумської та Борисюка: у 19 років вже вважає себе великою артисткою. Всі подробиці

У другому шлюбі Ольги Сумської з'явилася донька Анна. Подивіться, як живе дитина легендарних батьків.

Анна Борисюк. Героїня цього матеріалу народилася у знаменитій родині та зростала у творчій атмосфері. Мама – легендарна українська акторка, а батько – талановитий митець. Сама ж дівчина поки веде непублічне життя, але відомо, що вже готується стати зіркою – пішла стопами батьків.

Ольга Сумська та Анна Борисюк

Частіше її можна побачити в Інстаграмі матері, але виявляється юна дівчина має свою особисту сторінку, де ділиться своїм життям. Публікацій небагато, всього 31 допис, але видно, що Анна підходить до своєї сторінки з душею. Дівчині скоро виповниться 20 років.

Навчається донька Ольги Сумської акторській майстерності у легендарному університеті імені Карпенка-Карого. Чия майстерня – невідомо.

“Ми великі артисти, але не з Америки …
Стоїмо в черзі за знаннями, але “вони” нам ще не довіряють,
Працюємо від зовнішнього, бо внутрішнє ще в розробці”, – так підписала світлину з друзями Анна.

Окрім навчання у житті майбутньої акторки є подорожі. Виявляється, добре дівчина помандрувала Європою. Була у Німеччині, відвідала навіть Великобританію і у публікації жартівливо написала, що планує випити чаю з Її Величністю.

Видно з публікацій, що дуже шанує Анна своїх батьків, а особливо маму. У її День народження з’явилася дуже тепла та душевна публікація від доньки. Дівчина щиро написала, що Ольга – її янгол-охоронець і феноменальна жінка, яка поєднала у собі багато позитивних рис.