Знайшлася покинута дружина Арсена Мірзояна: неймовірної краси жінка враз затьмарила Тоню Матвієнко

Арсен Мірзоян до зустрічі з Тонею Матвієнко вже був одружений. У шлюбі народилося двійко синів.

Після участі у шоу “Голос країни” Тоня Матвієнко знайшла своє кохання. Арсен Мірзоян звернув увагу на дівчину. Співачка скаржилася, що після того, як між парою зав’язалися стосунки, її почали монструвати у ЗМІ, начебто саме через доньку Ніни Митрофанівни чоловік пішов з родини.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Виявляється, на момент зустрічі молодих людей, шлюб Мірзояна вже тріщав по швах. Чоловік тривалий час не розповідав про свою екс-обраницю та не ділився подробицями колишнього життя.

Втім, прихильникам вдалося знайти знимки першої дружини музиканта.

Перша дружина Арсена Мірзояна

 Анна Мірзоян

Жінка, так само, як і співак – із Запоріжжя. Після розлучення з нею лишилися два сини – спільні діти з Арсеном. Артист часто навідує своїх хлопців, хоча у шлюбі з Тонею у нього народилася донька.

Анна Мірзоян

Відомо, що знаменитість платить екс-дружині аліменти. Спілкуються колишні чоловік з дружиною і досі. Арсен навіть розповідав, що Анна навіть відвідувала його концерти у Запоріжжі. Та з Тонею Матвієнко жінка не перетинається.

Виявилося, цього року у старшої дитини Анни та Арсена вже був випускний. Справляли свято у рідному Запоріжжі. Жінка підібрала собі стильний елегантний, але витриманий образ.

З публікацій екс-дружини співака також видно, що вона активно займається спортом.  Зокрема їй до вподоби кататися на велосипедах. Що ж, добре заняття для підтримки форми.

Схожі статті