|
16.07.2021 23:31

Зірки українського шоу-бізнесу, які ледь не відправилися на той світ: Настя Каменських, Астаф’єва та інші

Які зірки були на волосинці від смерті, але врятувалися від її рук.

Зірки частіше за звичайних людей знаходяться у роз’їздах і мають великі навантаження на їхні організми. Саме тому їм доводиться у два рази частіше зустрічатися з небезпеками, які здатні забрати їхнє життя.

Настя Каменських

Настя Каменських

В одному інтерв’ю Потап пригадав, що ледь не втратив свою кохану, коли вони ще не знаходилися в стосунках. Виявляється, співачка потрапила в автомобільну аварію. За словами продюсера, машина, у якій знаходилася Каменських, перевернулася вісім разів. Співачка розбила лобове скло головою та зламала ногу. Артистка була екстрено госпіталізована, а згодом одужала. Втім, це наклало особливий відбиток саме на Олексія, який зізнається, що тепер дуже боїться втратити кохану.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва

У цьому році Даша Астаф’єва ледь не померла через втрату крові. Співачка зізналася, що знаходилася вдома, коли відчула гострий біль у животі.

Виявляється, що вона все життя страждала на ендометріоз, а коли відкрилася кровотеча, навіть не встигла нічого зрозуміти. Артистка опинилася на операційному столі, а згодом розповіла підписникам про свою недугу, та попередила про її небезпечність.

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська також ледь не стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди. Так, акторка знаходилася на шосе, коли один з автомобілів врізався у відбійник та взлетів у повітря. Олеся навіть не встигла відреагувати, як побачила, що автівка летить прямо на них. Жінці дивом вдалося врятуватися. Втім, вона не може забути цю подію і наче переживає її знов і знов.

Дядя Жора

Дядя Жора

Відомий український гуморист Дядя Жора потрапив на операційний стіл з пораненим серцем. За словами шоумена, він декілька разів приходив до тями прямо під час операції. На щастя, все обійшлося. Нещодавно артист пройшов ще одну планову операцію на серці.