|
16.07.2021 22:12

Як змінилася мама Катерини Репяхової з появою онука: мужньо погодилася ростити сина 55-річного співака

Місяць тому всі медіа буяли заголовками про те, що молода дружина Віктора Павліка народила йому сина. Вагітність Катерина не приховувала і навпаки всі деталі розповідала у своєму Інстаграмі.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Дитину назвали Михайликом. Допомагати з немовлям приїхала з Дніпра мама Катерини. Жінці подружжя знімає квартиру поруч та бере її у всі родинні подорожі. Репяхова не перестає хвалити свою помічницю.

Нещодавно в Інстаграмі нарешті показалася теща Віктора Павліка. Жінка разом з родиною помандрувала на Закарпаття.

Мама Каті Репяхової

Як відповідальна бабуся, жінка сіла поруч з візочком Михайлика. Зафільмувала маму Катерина у ресторані, поки обирали разом, що будуть куштувати на відпочинку. Теща артиста виглядає свіжо та доглянуто. Вона також білявка, як і її донька і так само, як і Катя стильно одягається.

Які стосунки у Віктора Павліка з тещею?

Не ново, що брак Віктора Павліка та Катерини Репяхової – нерівний. 29 років різниці між закоханими.

Мама дівчини відреагувала достатньо позитивно, щодо вибору доньки. Вона підтримала, як завжди свою дитину. Була жінка і на святі, яке влаштувало новоспечене подружжя після походу до РАГСу.

Гучного весілля не було тому, що у рік одруження артиста тяжко хворів його молодший син Павло. У серпні 2020 юнака не стало. Тривалий час хлопець боровся з пухлиною, але організм не витримав тривалої та виснажливої терапії…