Ані Лорак зізналася, яку помилку скоїла у стосунках з екс-чоловіком Муратом Налчаджиоглу: “Потрібно терпіти”

Ані Лорак вперше за довгий час погодилася обговорити свої відносини з чоловіками.

З моменту розлучення Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу пройшло доволі багато років. У екс-подружжя підростає десятирічна спільна донька Софія, яка прекрасно спілкується з обома батьками і час від часу воз’єднує їх для сімейного відпочинку.

Який урок Ані Лорак винесла з невдалих стосунків?

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією

Нещодавно Кароліна давала інтерв’ю, у якому розповіла, що кардинально змінила свій погляд на чоловіків і почала обирати потенційних коханців іншим чином. Мурат став свого роду повчальним досвідом для того, щоб артистка не накоїла тих самих помилок.

Ані Лорак зізналася, що найбільшою її помилкою було те, що вона обирала чоловіків за вродою. Зараз артистка орієнтується лише на внутрішні якості і згодна на кохання не з красенем, але з щедрим та добрим чоловіком. Також співачка радить відмовитися від стереотипів про стосунки, і залишати чоловіків, які змушують вас страждати.

Ані Лорак
Ані Лорак

Артистка вважає, що жити за старим заповітом “стерпиться – злюбиться” не варто. Якщо поруч не той чоловік, якого хотілося б бачити поруч, очікувати несподіваних змін в обранцеві не потрібно.

“Раніше нас вчили, що потрібно терпіти, сьогодні я не погоджуся з цим. Чому я щось винна? Я повинна бути щасливою, коханою, бути володаркою свого життя. Повірте, як тільки з’явиться установка в це русло, всесвіт пошле вам потрібну людину!”, — стверджує Ані Лорак.

Також артистка вважає, що скупого на емоції чоловіка дуже легко розпізнати — він скупий і на матеріальні блага, що можна зрозуміти дуже швидко.

Варто відмітити, що у Кароліни не склалися стосунки не тільки з Муратом. Кожен її обранець зміг оскандалитися у шоу-бізнесі і зіпсувати свій авторитет. Сподіваємося, що Кароліна таки знайде своє щастя і зможе зробити правильний вибір.

Схожі статті