Колишня дружина Дзідзьо Slavia ошелешила зізнанням про поведінку артиста: “Якщо він захоче, то мене не буде”

Колишня дружина Михайла Хоми зробила відверте сенсаційне зізнання.

Скандал навколо розлучення Ярослави Притули-Хоми та її колишнього чоловіка Дзідзьо потихеньку вщухає. Втім, співачка усіма силами намагається привернути увагу до проблем, з якими їй довелося зіштовхнутися у шлюбі з артистом. Так, нещодавно співачка дала інтерв’ю журналістам редакції Факти, і розповіла до цього невідомі речі про стосунки з Дзідзьо.

Заважали будувати кар’єру, щоб співак не засмутився

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.
Дзідзьо та Ярослава

У своїх одкровеннях Славія повідала, що концертний директор її чоловіка пригрозив їй під час кастингу на “Голос країни”. Мовляв, через її участь у конкурсі чоловік засмутиться, і взагалі, якщо він захоче, то її не візьму до проекту. До речі, на виступ жінки дійсно ніхто не повернувся.

“Організатор концерту DZIDZIO на стадіоні “Арена Львів” дзвонив мені і говорив, що має знайомих в Голосі, і радив, щоб я їхала додому і нічого собі не придумувала, бо Михайло повинен бути спокійним і не переживати, сконцентруватися на своєму першому концерті на львівській арені, яка була побудована спеціально до Євро-2012. Він сказав, що якщо захоче, то мене не буде в проекті”, — розповіла Ярослава.

Також артистка не бажає приховувати того, що Михайло Хома не тільки забороняв їй будувати творчу кар’єру у шлюбі, але й всіляко намагався припинити цей процес і після розлучення. Співачка зізнається, що зараз вони майже не спілкуються, але навіть тепер він намагається відмовити її від шоу-бізнесу.

Колишня дружина артиста не приховую того факту, що була увесь цей час дуже самотня,  сумна і не мала навіть свободи вибору.

Схожі статті