Лідія Таран забрала доньку від Доманського і поїхала світ за очі: телеведуча приховує своє місцезнаходження

Лідія Таран здивувала таємничістю та небажанням ділитися своїм місцезнаходженням.

Лідія Таран обожнює свою роботу. Воно й не дивно, адже вона працює на саму авторитетному телевізійному каналі України. Але навіть таким трудоголікам, які працюють на “1 + 1” необхідний відпочинок. Не так давно Лідія Таран сповістила своїх підписників про те, що відправляється у відпустку. Телеведуча з нетерпінням чекала того дня, коли зможе покинути студію програми новин і відправитися відпочивати.

Лідія Таран на таємному відпочинку

Так, після операції (про яку Лідія Таран також не розповіла жодних деталей) повернулася з походу її донька Василина, а вже через декілька днів вони з мамою відправилися у імовірну подорож. Лідія Таран вже публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії імовірно за кордоном.

Лідія, наче справжня богиня, розтягнулася у саду та показала, як відпочивають успішні журналістки. Здається, що у цей момент зірку взагалі нічого не турбує.

Колега телеведучої запитала в неї, чи знаходиться вона у Франції, адже пейзажі нагадують французькі.

Скріншот коментаря на сторінці Лідії Таран.

Зірка тактовно перевела тему в інше русло. Чому Лідія Таран вирішила не розповідати про своє місцезнаходження залишається загадкою.

Нагадуємо, що Лідія Таран є матір’ю доньки від Андрія Доманського. Василина вже підліток і неймовірно схожа на зіркового батька. Лідія та Андрій не перебували у законному шлюбі, а були співжителями. Одного дня телеведучий сповістив кохану, що покидає її заради іншої. Власне, на цьому їхні стосунки і закінчилися.

Схожі статті