Сергій Притула вирішив нагадати Ользі Фреймут, який він мачо: посвітив засмаглим торсом і бородою (ФОТО)

Телеведучим Сергію Притулі та Ользі Фреймут довгий час приписували роман, який тепер уособлює прислів'я "Від любові до ненависті один крок".

На зорі телевізійної кар’єри Фреймут разом з Притулою і Педаном вели ранкове шоу “Підйом”, після чого на їх рахунку був ще не один спільний проект. Уважні глядачі неодноразово помічали хімію між Сергієм та Ольгою, однак з робочих в романтичні їх відносини так і не переросли, а з якогось моменту і зовсім обірвалися.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

Як виявилося, причиною цьому послужив навіть не раптовий перехід Фреймут з ​​Нового каналу на 1+1, в результаті чого команді “Хто зверху?” довелося терміново кастингувати нових кандидаток на роль ведучої, а також переробляти сценарії. То зірки ще не розірвали контакти одне з одним. Це сталося пізніше – після того, як Ольга публічно пожартувала над другом:

“Відбулася дуже некоректна історія з боку Олі, коли вона виставила в Інстаграм моє особисте повідомлення, яке я їй адресував”, – зізнався Притула в YouTube-шоу “Зе Інтерв’юер”.

Сергій Притула та Ольга Фреймут

Саме після цього Сергій перестав контактувати з Фреймут:

“Я не можу спілкуватися з людиною, якій я не довіряю”.

Пройшли роки, а телеведучі так і не налагодили відносини, хоча користувачі мережі сподіваються побачити возз’єднання цього яскравого дуету. Не можна не відзначити, що вони обидва активно ведуть особисті мікроблоги в Інстаграмі, де Ольга вчить шанувальників правилам етикету, а Сергій ділиться більш особистими моментами.

На цей раз Притула опублікував кадр з сімейного відпочинку, на якому виразно звів губки бантиком і показав свій засмаглий торс. Дія відбувається на тлі красивого морського пейзажу.

Сергій Притула на відпочинку
Сергій Притула на відпочинку

Де саме шоумен проводить відпустку з рідними, невідомо. Сам він віджартовується, що в Генічеську.

Коментарі під фото Притули з відпустки
Коментарі під фото Притули з відпустки

Схожі статті