Колишній Ірини Білик Діма Коляденко засвітив яскравий манікюр: “Багато про що говорить”

Епатажний український співак і шоумен Дмитро Коляденко похвалився в мережі яскраво-салатовим манікюром з декором.

Кожен вихід Діми Коляденка в світ настільки ефектний, що забути його практично неможливо. Він запам’ятався публіці в першу чергу завдяки бурхливому роману з Іриною Білик, який супроводжувався гучними скандалами і кількома освідченнями, однак своєї згоди поп-діва так і не дала.

Незважаючи на непросту історію відносин, через роки їм вдалося залишити всі образи в минулому і стати одне для одного близькими друзями. Проте, коли стало відомо про розлучення Білик з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, публіка була впевнена, що Коляденко скористається шансом повернути Ірину. На жаль шанувальників, він твердо заявив про свою позицію – колишніх не повертають.

Діма Коляденко, Ірина Білик, Аслан Ахмадов
Діма Коляденко, Ірина Білик, Аслан Ахмадов

Але не тільки зі співачкою асоціюється Дмитро. Невід’ємні атрибути його образу – кричущі вбранні та величезні сумки. Його стиль, безумовно, незвичайний для простого обивателя. До того ж знаменитість рідко користується послугами стиліста. Найчастіше він керується власним смаком. А з недавніх пір в арсенал модних примх героя статті додався ще й манікюр.

Так, у себе в Інстаграмі Діма Коляденко поділився знімком, на якому він зображений в чорній майці, масивних окулярах, з кукурудзою в руках і по-справжньому голлівудською посмішкою, але увагу привернуло не це, а нігті артиста.

Він пофарбував їх у яскраво-салатовий колір і прикрасив декором. Не всі коментатори оцінили манікюр – одним він сподобався, інші ж вважають це зайвою деталлю, яка “говорить багато про що”.

Коментарі під фото Діми Коляденко з манікюром
Коментарі під фото Діми Коляденко з манікюром

Втім, якщо подивитися мікроблог Дмитра, то можна помітити, що він не вперше демонструє в кадрі нафарбовані нігті. Просто раніше він обирав для манікюру більш темні тони.

Манікюр Діми Коляденко
Манікюр Діми Коляденко

Схожі статті