Камалія вперше публічно привітала батька з Днем народження та зустрілася з іменинником: віддана донька

У своєму Інстаграмі Камалія завжди наголошує, що її головна цінність - це родина. Подивіться, як тепло привітала зірка свого батька.

Камалія має статус найбагатшої співачки України. Та ні гроші, ні слава не заважають їй лишатися людяною та розділяти гідні цінності. Артистка завжди підкреслює, що родина для неї – це найважливіше. Разом з Мохаммедом, співачка навіть дістала цього року нагороду “Родина року”.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”

Співачці пощастило, що у її доньок досі є бабуся і дідусь, які можуть про них попіклуватися. Сьогодні, до речі, у батька Камалії – День народження. Його зірка дуже ніжно привітала у мережі.

Чоловік не живе разом зі своєю донькою. У нього є власна квартира у Чернігові. Навіть з мамою артистки він розлучився. Камалія не раз розповідала в інтерв’ю, що у неї були непрості стосунки з татом. Колишній військовий не соромився демонструвати всю силу свого характеру. Раз знаменитість повідала, що все своє дитинство перебувала у стресі, адже у родині сварки доходили до рукоприкладства.

Та зараз, здається, всі образи лишилися у минулому. Камалія побажала батьку довгих років життя, а ще, як справжньому рибалці, зірка сулить тільки крупний улов.

Прихильники у коментарях відзначили, що рідні – дуже схожі зовнішньо та долучилися до привітань чоловікові. Фанати написали:

  • Многая літа!
  • З Днем народження
  • Здоров’я побільше!
  • Довгих літ татові та всім вашим близьким
  • Татові многая літа. Красивий був молодим. Ви до нього схожі.

Камалія віддячила коментаторам “лайками”.

 

Схожі статті