Паломниця-мільярдерка Оксана Марченко заявила про контакт з іншою цивілізацією: “Я не перестаю дивуватися”

Оксана Марченко відома медійна персона. Цього року вона випустила фільм про своє пізнання православної віри "Паломниця".

Оксана Марченко – зірка нашого телебачення. Велику популярність їй принесла робота у проекті “Україна має талант”. Артистка тривалий час була незмінним обличчям шоу. Зараз вона більше часу приділяє своїй родині, але й про творчість не забуває. Цього року зірка випустила серіал “Паломниця”, де розповідає про православну віру.

Там Марченко не просто мандрує храмами, а й спілкується з побожними знаменитостями. Наприклад, Філіп Кіркоров ділився з артисткою планами на свій майбутній домашній храм, а ще Оксана спілкувалася з біснуватими людьми та працювала у їдальні храму.

Філіп Кіркоров та Оксана Марченко розглядають проекти домашнього храму поп-короля
Філіп Кіркоров та Оксана Марченко розглядають проекти домашнього храму поп-короля

Тепер вже зйомок немає і теледіва поринула з головою у звичайне життя. В Інстаграмі вона поділилася світлиною свого котика на ім’я “Кокос”, з яким часто проводить час вдома.

Зірка настільки дивується характеру улюбленця, що навіть називає його представником особливої “котячої цивілізації”, з якою їй належить честь контактувати.

“Друзі, відтоді, як у мене з’явився кіт, я не перестаю дивуватися “котячої цивілізації”, з якою доводиться контактувати. Я все життя думала, що коти вмиваються гігієни заради… Але зовсім недавно я дізналася (і це було відкриттям!), під час вмивання коти регулюють температуру свого тіла”, – із захопленням написала Оксана.

Кокосика артистці подарували друзі після того, як її старший син оженився.

Схожі статті