Олександр Еллерт після розриву з Мішиною залишився абсолютно самотнім: чому друзі та рідні зірки не поруч?

Олександр Еллерт здивував підписників поведінкою та обстановкою.

Усі ми різні, і по-різному реагуємо на різноманітні драми у нашому житті. Нещодавно екс-холостячка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт порвали стосунки, які тривали майже рік, і повідомили про своє рішення у власних мікроблогах. Ксенія підійшла до цього питання з усією серйозністю та творчістю. Олександр зробив це у своєму репертуарі — за допомогою жарту. Але як вони переживають розрив у реальному житті?

Олександр Еллерт поводиться дивно

Скріншоти сторінки Олександра Еллерта.

Після повідомлення про розірвані стосунки Олександр жодного разу не засвітився у компанії друзів або рідних, на відміну від Ксенії Мішиної, яка не відходить від своїх подруг. І намагається забутися у їх компанії. Гуморист багато жартує і постійно знімає stories для своїх підписників.

Нещодавно на особистій стопінці Олександра в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка відеороликів, з яких зрозуміло, що він знаходиться у подорожі. Чоловік повідомив, що йому необхідно проїхати 900 кілометрів у самотності. Варто відмітити, що веселощі Еллерта здаються не надто щирими. Адже артист виглядає щасливішим, ніж зазвичай.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взяте на просторах мережі 

Нагадуємо, що декілька місяців тому мережою поширилися чутки про розрив Ксеніі Мішиної та Олександра Еллерта. Втім, тоді інформація не підтвердилась. Зіркова пара завітала до студії Григорія Решетника, де розповіла, що у них все в порядку. Втім, Ксенія так і не змогла пояснити, чому відписалася від коханого в соціальній мережі Instagram та видалила усі спільні фотографії з ним.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.