Приховувати вже немає сенсу: Наталія Могилевська показала вагітну Настю Каменських з великим животом

Наталія Могилевська не стала покривати Каменських та показала її вагітний живіт.

У літній сезон артисти активно відпрацьовують власні гонорари. Співачки те й діло відправляються у різноманітні концертні тури, виступають на фестивалях та беруть приватні замовлення. Час від часу їм доводиться перетинатися і у закуліссі.

Наталя Могилевська засвітила вагітний живіт Насті Каменських

Нещодавно на особистій сторінці Наталі Могилевської в соціальній мережі Instagram з’явилася Настя Каменських, яка щойно покинула сцену та пішла по своїх справах, минуючи колег. Наталя Могилевська у цей час проводила відеозйомку і не могла не відзняти кучеряву красуню, яка імовірно прямувала до свого трейлеру.

Скріншоти сторінки Наталі Могилевської. Настя Каменських прямує повз співачки, жартуючи над її костюмом.

Настя була одягнена у свою нову концертну сукню, яку вона зшила спеціально для пісні “Красное вино”. Плаття має доволі жорсткий ліф та щільний корсет, але навіть це не змогло приховати той факт, що у співачки доволі великий животик. Варто відмітити, що вага артистки набирається з кожним днем, а зважаючи на той факт, що Настя навчилася тримати себе в руках, це вже не схоже не зайві кілограми.

Під час зйомки Каменських пожартувала над концертом костюмом Могилевської і зазначила, що у тої багато “вісюльок”.

Також варто відмітити, що Насті Каменських вже 34 роки і вона жодного разу не стала матір’ю. Тож імовірніше за все, вона народить первістка найближчим часом, адже співачка зовсім не проти поповнення у родині. Якщо це так, то у Потапа народиться вже друга дитина. Олексій є батько хлопчика Андрія, який народився у першому шлюбі з Іриною Горовою.

Схожі статті